Borsanın Durumu Kritik

26 Eylül 2011 Pazartesi

Geçen haftayı 56,323 değerinden kapatan borsanın bu haftaki seyrinin ne olacağı, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Önceki hafta boyunca yaşanan düşüşü; ekonomistler, krizin ayak sesleri olarak değerlendirdiler.

Bu hafta borsanın nasıl bir seyir izleyeceği; yükselip yükselmeyeceği, büyük bir merak konusu. Özellikle uluslararası borsaların durumu, ülkemiz borsasının seyrini de belirleyecek.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, az önce açıldı. Geçen hafta 56 bin bandının üzerinde kapanan İMKB 100 Endeksinin, gün içerisinde nasıl bir seyir izleyeceğini, sitemizden takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP