Dolar 2 Türk Lirası Olabilir!

23 Eylül 2011 Cuma

Borsada devam eden düşüş ve buna paralel olarak dolarda devam eden artış, doların 2 TL'yi geçip geçmeyeceği polemiğine yol açtı. Özellikle 22 Eylül 2011'deki doların yükselişi ile birlikte bu ihtimal, başta haber kanallarının ekonomi servisleri olmak üzere, birçok ekonomist tarafından da tartışılır oldu.

Ekonomistlerin büyük bir kısmı, doların kısa vadede 2 TL'yi aşmasının zor olduğunu belirtirken, bir kısım ekonomist ise borsadaki hareketleri ve doların son dönemdeki artışını örnek göstererek, doların 2 TL'yi kısa bir süre içerisinde aşabileceğini öne sürdü.

22 Eylül 2011'de, bilindiği üzere Amerikan Doları yükselişle kapatmış günü ve 1,84'ten kapatmıştı. Doların bugün nasıl bir seyir izleyeceği ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Doların hareketlerine göre, borsanın da tersi yönde hareketi bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP