Akbank: Personel sayısındaki azalma 613 kişi

22 Kasım 2008 Cumartesi

Akbank, 30 Eylül 2008 tarihine göre personel sayısındaki azalmanın 613 kişi olduğunu bildirdi.

Banka, personel sayısındaki değişimin, olağan bütçe ve faaliyet planlama süreçleri içerisinde performans değerlendirmesi ve emeklilik nedeniyle oluşan bir azalma olduğunu kaydetti.

Akbank'tan Borsaya gönderilen yazıda, bankanın personel sayısının açıklanan son bilanço tarihi olan 30 Eylül 2008 itibariyle 15 bin 789 kişi olduğu, daha önceki özel durum açıklamasında da belirtildiği üzere 18 Kasım 2008 tarihi itibarı ile personel sayısının 15 bin 176 olduğu hatırlatıldı.

Akbank'ın açıklamasında şunlar kaydedildi:

''30 Eylül 2008 tarihine göre personel sayısındaki azalış 613 kişidir. Personel sayısındaki değişim, olağan bütçe ve faaliyet planlama süreçleri içerisinde performans değerlendirmesi ve emeklilik nedeniyle oluşan bir azalma olup, önceki açıklamamızda da belirtildiği üzere bankamızın ileriye dönük büyüme hedeflerinde bir değişiklik yoktur. Bankamızın her zaman olduğu gibi faaliyetlerini ülke ekonomisine katkı sağlayacak şekilde devam ettirmektedir.''

Akbank, 18 Kasım 2008 tarihli açıklamasında, son 10,5 ayda bankaya yeni katılan ve ayrılanlar dahil, toplam çalışan sayısının bin 663 kişi arttığını, bankanın bu dönemde çalışan sayısını azaltmayıp bilakis artırdığını duyurmuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP