Doğan Holding`e 15 gün süre verildi

24 Şubat 2009 Salı

Doğan Yayın Holding A.Ş, Halkalı Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden bugün şirkete tebliğ edilen yazı ile vergi aslı ve vergi zıyaı cezası, özel usulsüzlük cezası ve gecikme faizi olmak üzere toplam 914 milyon 820 bin 334 TL tutarı için şirketten teminat gösterilmesinin talep edildiği ve bunun için 15 günlük süre verildiğini açıkladı.

Doğan Yayın Holding A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, Halkalı Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından vergi inceleme raporları dayanak gösterilerek şirkete gönderilen toplam 132 milyon 921 bin 518 TL tutarında vergi aslı tutarı ile 693 milyon 179 bin 4 TL tutarında vergi ziyaı ve 165 bin TL tutarında özel usulsüzlük cezalarını içeren vergi/ceza ihbarnamelerinin şirkete tebliğ edildiğinin daha önce İMKB Başkanlığı'na duyurulduğu ve kamuoyuna açıklandığı hatırlatıldı.

Doğan Yayın Holding'in açıklamasında, Halkalı Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden bugün şirketimize tebliğ edilen yazı ile yukarıda bahsi geçen toplam 826 milyon 100 bin 522 TL tutarındaki vergi aslı ve vergi ziyaı cezası ile 165 bin TL tutarındaki özel usulsüzlük cezası için, yazıları tarihi itibariyle hesaplanan 88 milyon 554 bin 813 TL tutarındaki gecikme faizi ile birlikte toplam 914 milyon 820 bin 334 TL tutarı için şirketimizden teminat gösterilmesi talep edilmekte ve bunun için 15 günlük süre verilmektedir. Konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup, gelişmeler oldukça kamuya gerekli açıklamalar yapılacaktır denildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP