Çeyrek altın fiyatları, 100 milyona yaklaştı

24 Kasım 2009 Salı

Son dönemlerdeki yükseliş trendi sonucunda satış fiyatı 92 liraya kadar çıkan küçük altının, yakın zamanda 100 liraya kadar çıkabileceği belirtildi.

Bursa Kuyumcular Odası Başkanı Rıdvan Şen, “güvenli liman” olarak nitelendirilen altının, yatırımcısını üzmediğini söyledi.

Yaklaşık 6 ay önce onsu bin 30 dolar sınırını zorlayan altının bir ara 900 doların altına indiğini hatırlatan Şen, şimdilerde ise altının ons fiyatının bin 200 dolar sınırını zorladığını belirtti.

Şen, altındaki yükselişin devam edeceğini dile getirerek, “Alım-satımı en fazla gerçekleşen küçük altının fiyatı 92 liraya kadar ulaştı. 100 liraya doğru hızla gidiyor. Bu gidişle küçük altının 100 lirayı görmesi fazla zaman almaz” dedi.

Uzmanlar, altının ons fiyatının bin 200 dolar direncini geçmesi durumunda bin 500 dolar sınırını zorlayacağını ifade ederek, “Bu beklentiler altının gelecekte de yatırımcısına kazandıracağını gösteriyor. Her ne kadar kriz nedeniyle satışlarımız yüzde 30 seviyelerine kadar gerilese de altın yatırımcısı aslında işini biliyor” diye konuştu

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP