Altın fiyatı senaryosu gerçekleşebilir

4 Eylül 2009 Cuma

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş dikkat çekiyor. Uzunca bir süredir ons fiyatı 920-950 dolar bandında hareket eden altın, dün 980 dolara çıktı ve gözünü tekrar Şubat ayında gördüğü 1000 dolar seviyesine dikti.

Kanadalı yatırım danışmanlığı şirketi Maison Placements Başkanı John Ing, Yatırımcılar ekonomik toparlanmanın sandıkları kadar güçlü olmadığını gördü ve güvenli liman olarak geleneksel araçlara yönelmeyi tercih etmeye başladı dedi

Altın fiyatlarının daha uzunca bir süre yüksek seviyelerde seyredeceği belirtiliyor ve Önümüzdeki dönemde Hindistan'da evlenme sezonu başlıyor. Altın fiyatlarını doğrudan etkileyecek bir alım için hazırlıklı olmalıyız. Daha sonra yine Hindistan'da dini bayramlar,, yeni yıl alışverişleri ve Çin takvimine göre yeni yıl altına talebi yüksek seviyelerde tutacaktır ifadelerine yer veriliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP