Piyasalara düzeltme geliyor

30 Eylül 2009 Çarşamba

Piyasalarda uzun süredir sözü edilen düzeltme hareketine yaklaşıldığı yorumları artıyor. Wall Street'in gözü üçüncü çeyrek bilançolarında olacak.

Wall Street'in uzun süredir sözü edilen düzeltme hareketine girmek üzere olabileceği yorumları yapılıyor.

Marketwatch'ta yer alan haberde, dün ABD piyasalarında yaşanan yükselişin yanıltıcı olmaması gerektriği vurgulanıyor ve yatırımcıların riskli hisselerden daha defansif kağıtlara doğru yönelmeye başladığı vurgulanıyor.

Hinsdale Yatırım Direktörü Paul Nolte, Piyasada finans sektöründen çıkış ve sağlık ve teknoloji sektörlerine yöneliş gözlemliyoruz. Piyaslardaki bu rotasyon düzeltmenin habercisi olabilir dedi.

Piyasanın daha dengeli bir hale geleceğini belirten Nolte, uzun vadeli yatırımcıların ufuktaki düzeltme hareketini yeniden pozisyon almak için kullanabileceklerini söyledi.

Bu haftanın sonlanmasıyla birlikte şirketler üçüncü çeyrek hesap defterlerini kapatacak ve Wall Street'in tüm dikkati bilançolara odaklanacak.

CNBC'ye konuşan, Bank of America-Merrill Lynch Baş Piyasa Stratejisti Joe Kuinlin, Üçüncü çeyrek kârlarının çok da güçlü olmayacağı yönündeki tahminleri anlayamıyorum. Birçok yatırımcı ABD ekonomisinin ne kadar üretken bir hale geldiğini göremiyor dedi.

S&P 500 şirketlerinin üçüncü çeyrek kârlarında yüzde 24.7'lik bir düşüş beklentisi olduğu kaydediliyor. Ancak bu çeyreğin olumlu yönde sürprizlere daha açık olduğu da vurgulanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP