Kredi kartı borçluları için umut

10 Eylül 2009 Perşembe

Kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılmasında 14 banka süre uzatımına gitti.

Türkiye Bankalar Birliği’nin dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında aralarında Ziraat Bankası’nın da bulunduğu 14 banka kredi kartı borçlularına yeniden yapılandırma için ek süre verme kararı aldı. Süreler, bankalara göre değişiyor.

Kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılmasında 14 banka süre uzatımına gitti. Türkiye Bankalar Birliği’nin dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında aralarında Ziraat Bankası’nın da bulunduğu 14 banka kredi kartı borçlularına yeniden yapılandırma için ek süre verme kararı aldı. Süreler, bankalara göre değişiyor.

Türkiye Bankalar Birliği’nden yapılan açıklamada, ödeme güçlüğü olan kart hamillerine, borçlarını yeniden yapılandırma olanağı getiren 6454 sayılı Kanun’a 5915 sayılı Kanun’un 2’nci maddesiyle eklenen Geçici 5’inci maddesine göre, kart hamillerinin başvurusu için öngörülen süre sona erdiği hatırlatılarak, “Birliğimiz Yönetim Kurulu’nun 7 Eylül 2009 tarihinde yapılan toplantısında; yeniden yapılandırılan kredi kartı borçlarına ilişkin gelişmeler değerlendirilmiş; kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılması için kendi inisiyatiflerine bağlı olarak bankalar tarafından ek süre tanınabileceği ifade edilerek, süre uzatımını düşünen bankalardan, öngördükleri süre sonunun derlenerek Birliğimiz internet sitesinde yayımlanmasının uygun olacağına karar verilmiştir” denildi.

Kredi kartı yapılandırmasında süre uzatımına giden bankalar

Akbank T.A.Ş. 30 Eylül

Citibank T.A.Ş. 11 Eylül

Finansbank T.A.Ş. 11 Eylül

Fortis Bank A.Ş 11 Eylül

HSBC Bank A.Ş. 11 Eylül

ING Bank A.Ş. 30 Eylül

Şekerbank T.A.Ş. 18 Eylül

Tekstil Bank A.Ş. 31 Aralık

Turkısh Bank A.Ş. 30 Eylül

Ziraat Bankası A.Ş. 30 Eylül

Garanti Ban. A.Ş 30 Eylül

İş Bankası A.Ş. 2 Ekim

Vakıflar B. T.A.O. 4 Kasım

Yapı ve Kredi B. A.Ş. 30 Eylül

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP