İMKB ile Dow Jones ilişkisi

24 Eylül 2009 Perşembe

IMKB günü yükselişle kapadı. Ardından DOW endeks'i beklenilen hareketi yaparak 9800 direncini kırdı. 9855 görüldü.

Ancak daha sonra kapanışa doğru ABD merkez bankasınca yapılan açıklamalar DOW'u aşağıya çekti gün 9800 direnci altına dönülerek 9750 den kapandı. İlginç bir gün oldu. ZİG ZAG vardı.

Umarım dışarıdaki ZİG ZAG bize de yansımaz. Son günlerde zaten çok nazlı bir yükseliş vardı.

Mali sektör hisseleri biraz sıkıntılı görünüyor.

İlk seans durum netleşene kadar bekleyip olumlu sinyaller alabilirsek hisse bazlı alım yapabiliriz. EUR/USD paritesinde bir parça toparlanma var (1.4725). Sabah bizde saat 09.00 dan itibaren parite hareketi de önem kazanacak. Toparlanma devam ederse bir sorun çıkmayabilir

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP