Doğan Grubu’ndan sermaye artırımı

10 Temmuz 2009 Cuma

Doğan Grubu, üç ayrı şirketinde 275.5 milyon TL’si nakit olmak üzere toplam 276.7 milyon TL sermaye artırımına gitmek için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) onay aldı.

SPK, Doğan Yayın Holding’in 183.5 milyon TL nakit, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık’ın 92 milyon TL nakit, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama’nın 1 milyon 276 bin TL’lik temettüden karşılanmak üzere toplam 276 milyon 776 bin TL tutarında sermaye artırımı için onay verdi.

Böylece Doğan Yayın Holding’in kayıtlı sermaye tavanı 1 milyar TL, çıkarılmış sermayesi 802 milyon TL, Hürriyet Gazetecilik’in kayıtlı sermaye tavanı 800 milyon TL, çıkarılmış sermayesi 552 milyon TL, Doğan Burda Dergicilik’in kayıtlı sermaye tavanı 40 milyon TL, çıkarılmış sermayesi 19.6 milyon TL oldu

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP