Petrol fiyatlarında sert düşüş

3 Temmuz 2009 Cuma

Petrol fiyatları, ABD işsizlik verilerinin ekonomik kaygıları artırması nedeni ile hızlı düştü.

ABD'de işsizlik verilerinin beklenenden kötü çıkmasının, dünyanın en büyük ekonomisinin sıkıntılarının süreceğini göstermesi, petrol fiyatlarında büyük düşüşe neden oldu.

Ham petrol fiyatı işsizlik verilerinin küresel ekonomiye ilişkin yarattığı kaygı nedeniyle 3 dolara yakın değer kaybetti.

Dün 70 dolarları gören ABD ham petrolünün varil fiyatı bugün 66.75 dolara kadar geriledi.

Petroldeki düşüşün devamı halinde iç piyasada da akaryakıt fiyatlarının inmesi bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP