Son 7 aylık ihracat yüzde 34 düştü

30 Temmuz 2009 Perşembe

Türkiye'nin ihracatı yılbaşından bu yana 51.5 milyar dolar oldu. Günlük ihracat kayıtlarına dayanılarak yayınlanan verilere göre, 28 Temmuz itibariyle ihracattaki düşüş oranı yüzde 34'e dayandı.

Türkiye'nin 2009 yılı ihracatı, 28 Temmuz itibariyle 2008 yılının aynı dönemine göre yüzde 33.9 düşüşle 51 milyar 488 milyon 186 bin dolar düzeyinde gerçekleşti.

28 Temmuz 2009 tarihi itibariyle 7 milyar 591 milyon 41 bin dolar olan aylık ihracat geçen aya kıyasla yüzde 2.0 arttı.

Temmuzda yapılan aylık ihracat geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 29.1 geriledi.

Son 12 aylık ihracat ise 101 milyar 101 milyon 792 bin dolar oldu

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP