Borsaya tatil geliyor

29 Aralık 2009 Salı

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) Hisse Senetleri Piyasası'nda 1 Ocak 2010 tarihinde işlem yapılmayacağı bildirildi.

İMKB'den yapılan yazılı açıklamada, 1 Ocak 2010 tarihinin tam gün resmi tatil olduğu anımsatılarak, şunlar kaydedildi:

“Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım ve Repo Ters Repo Pazarları'nda 1 Ocak 2010 tarihinde işlem ve takas yapılmayacaktır. 31 Aralık 2009 tarihinde tescil işlemleri saat 09.30'a kadar yapılacak, 1 Ocak 2010 tarihinde tescil yapılmayacaktır. Hisse Senetleri Piyasası'nda 1 Ocak 2010 tarihinde işlem yapılmayacak olup, 30 Aralık 2009 günü gerçekleştirilecek işlemlerin takası 4 Ocak 2010 tarihinde, 31 Aralık 2009 günü gerçekleştirilecek işlemlerin takası 5 Ocak 2010 tarihinde yapılacaktır.

İMKB Yabancı Menkul Kıymetler Piyasası Uluslararası Tahvil Pazarı'nda 1 Ocak 2010 tarihinde işlem ve takas yapılmayacaktır.”

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP