Borsa Bu Kez Geriledi

4 Mart 2010 Perşembe

Önceki 3 gün boyunca, sürekli yükselen İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, bugünü düşüş ile kapattı. Önemli ölçütlerde olmasa da belirli bir ölçüde gerileyen borsa, dünkü yükselmenin telafisini yapmış oldu.

Pazartesi, 1.500 puan kadar yükselen borsa, bu hafta için hepimize fikir vermişti. O gün yayımladığımız haftalık borsa tüyosu yazımızda, bu hafta borsanın yükselmeye devam edebileceğinden; önceki hafta yaşanan düşüşlerin, bu hafta yükseliş ile telafi edileceğinden bahsetmiştik. Nitekim tahminlerimizi, sonraki iki gün de ispatlamış oldu. Borsa, salı ve çarşamba günleri de artış yaşadı.

Bugün ise, borsa 258 puan geriledi. Bu gerileme ile birlikte, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Bileşik 100 Endeksi, günü 51 bin 440 puandan kapattı.

Yarın, yani cuma günü, borsanın yine yatay bir seyir izlemesini öngörüyoruz. Bu yataylığın, pozitif yönde ilerlemesi, kuvvetle muhtemel görünüyor.

Hisse senetleri de, yüzde 0,50 oranında geriledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP