Borsadan Yeni Yükselişler

4 Mart 2010 Perşembe

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, tahminlerimiz doğrultusunda yükselmeye devam ediyor. Pazartesi ve Salı günü olduğu gibi, Çarşamba günü de yükselen İMKB, önceki hafta kaybedilen puanları geri alıyor.

Borsa, pazartesi günü yaklaşık 1.500, dün de 292 puanlık bir artış yaşamıştı. Çarşamba günü de borsa beklenildiği gibi yükselmeye devam etti. Bu yükseliş, her ne kadar keskin bir yükseliş olmasa da, yatırımcılara moral verdi.

Pazartesi günü, borsa tüyosu vermiştik ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Bileşik 100 Endeksi'nin hafta boyunca pozitif bir seyir izleyebileceğini söylemiştik. Bu tahminimiz, haftanın ilk 3 iş günü için tutmuş durumda. Perşembe ve Cuma günü de aynı yükseliş devam ederse, 5'te 5 yapmış olacağız ve kendimizi tam başarılı sayacağız.

Gelelim çarşamba günkü yükselişin ayrıntılarını vermeye. Borsa, çarşamba günü, 222 puanlık bir yükseliş gösterdi. Bu yükseliş ile birlikte, Ulusal 100 endeksi, günü 51 bin 699 puandan kapattı.

Hisse senetleri, günlük bazda, yüzde 0,43 oranında değer kazandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP