Ekonomik Krizden Çıkmanın Yolu Bu mu?

5 Mart 2010 Cuma

Yunanistan, yaklaşık 1 aydır, büyük bir borç krizinin içerisinde. Avrupa Birliği ülkeleri sürekli toplanarak, bu krizin aşılması için öneriler sunuyor. Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu ise, bu toplantıların ve önerilerin samimi olmadığını sürekli söylüyordu. Yorgo Papandreu'nun bu söylemini haklı çıkaracak bir gelişme oldu.

Almanya'da iktidarda bulunan Hristiyan Demokrat Birlik, Yunanistan'a öyle bir teklifte bulundu ki; tüm ekonomi ve iş çevreleri şaştı kaldı. Hristiyan Demokrat Birliği'ne göre, Yunanistan bu borç krizinden çıkmak için, ellerinde bulunan adalarını satmalı. Özellikle, kimsenin yaşamadığı adaları satmanın, Yunanistan açısından faydalı olabileceğini söyleyen birlik üyeleri, ne kadar uç düşündüklerini de bir anlamda dünyaya ispatlamış oldular.

Avrupa Birliği ülkeleri, Yunanistan'a duydukları güveni yitirmiş durumdalar. Birçok ülke, Yunanistan'a yapılacak ekonomik yardımın, kendi ekonomilerine zarar vereceğini düşünüyor.

Yunanistan ise adaları satmak önerisi bir yana, Avrupa Birliği'nin kendisine yardım etmemesinden şikayetçi.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP