Ziraat Bankası'ndan Yüzyılın Karı

5 Mart 2010 Cuma

Ziraat Bankası, gün içerisinde bir açıklama yaparak, 2009 yılındaki kar-zarar durumunu basına sundu.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar'ın yaptığı açıklamada, 2009 yılının Ziraat Bankası için "altın yıl" olduğu belirtilirken, net olarak 3 milyar 511 milyon TL kar edildiği ifade edildi. Bu rakam aynı zamanda, 2009 yılında Türkiye'de faaliyet gösteren bankalar içerisinde, en yüksek kar açıklaması olma özelliğini de taşıyor.

Son 6 yıldır, kendi sektöründe hiç kimseye liderliği bırakmayan Ziraat Bankası, 2003 yılında ise 2. banka konumundaydı.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, 2009 yılı kar rakamları için "yüzyılın karı" tanımlamasını yaptı.

Özellikle 2008'de vuku bulan global kriz, birçok bankanın kar edememesine neden olmuştu. 2009'da ise kısmi toparlanmalar olmuştu. Ziraat Bankası'nın bu kar açıklaması, bu yönüyle de oldukça uç noktalarda.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP