Ekonomi Çoktü; Halk Sokaklarda!

6 Mart 2010 Cumartesi

Haberimiz Yunanistan'dan. Yunanistan'da bir süredir gelişen ekonomik çöküşleri, takip edenler bilir. Bu ekonomik bunalımdan çıkmak için, Papandreu hükümeti, çeşitli kemer sıkma politikalarını yürürlüğe koyuyor. Bu politikalar içerisinde, kamu çalışanlarının maaşının yüzde 8 oranında düşürülmesi de var.

Yunanistan'da yaşanan bu ekonomik çöküşü, Yunanistan halkı grevlerle ve sokak eylemleri ile protesto ediyor. Bir mühlet önce Yunanistan borsası önünde eylemler düzenleyerek borsa çalışanlarını borsa binasına sokmak istemeyen eylemciler, bu sefer de ülke çapında bir grev örgütledi. Grevin olduğu gün, ülkenin dört bir yanında eylemler düzenlenerek, hükümetin almakta olduğu ekonomik önlemler protesto edildi. Düzenlenen protestolarda, Yunanistanlı göstericiler ile polis arasında çatışma çıktı. Yunan polisi, eylemcilere çok sert davranarak yüzlerce kişiyi gözaltına aldı.

Bu arada ekonomik önlemlerden birisi olan "zam paketi" de uygulamaya koyuldu. Buna göre, daha önce 87 cent'ten satılan benzin, 1,5 Euro'ya fırladı. Yani neredeyse, %100 oranında zamn geldi.

Bu arada Yunanistan medyası ile Alman medyası arasında da içten bir çatışma yaşanıyor. Yunan ve Alman gazeteler, günlük manşetleri ile birbirlerine göndermeler yapıyor.

1 yorum:

Adsız 15 Eylül 2010 19:02  

Borsada kazanmak istermisiniz.
Para kaybetmekten bıkmadınızmı?
Gerçekten borsada sürekli kazananlar var mı ?
Varsa bu kişiler nasıl hareket ediyor ?
Ne yaptıklarını takip etmek, anlamak ve
...arkalarından gitmek mümkün mü ?

İşte size borsada kazanç sağlayacak teknik ;

Borsada kazanmak için

http://bit.ly/bIbDPh

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP