Borsa Hacimsiz geriledi ama dikkat!

4 Eylül 2008 Perşembe

04.09.2008
Hacimsiz geriledi... Ama dikkat!

Borsada 40 bin 300 – 40 bin 500 seviyesinin bir türlü kırılamaması daha önce de belirttiğimiz gibi endekste güç kaybına neden oldu. Bunun dışında günün 39 bin 700 seviyesindeki kritik destek noktasının altında tamamlanması bir diğer olumsuzluk. Yine de işlem hacminin gerilemede çok yüksek olmaması dikkat çekici. Şu an için en önemli destek noktası 39 bin 400 seviyesi ara destek noktası olmak üzere 39 binde bulunuyor. Satışların devamı halinde endeksin bu nokta altına sarkması ilk aşamada 38 bin 500 – 37 bin 950 desteklerinin görülmesine neden olabilir. Bu sebeple endeksin 39 bin seviyesi üzerinde tutunup tutunması önemli. Yukarı hareketlerde de 40 bin 500 – 40 bin 600 direnci aşılmadıkça yükselişlerin kar satışlarıyla karşılaşma olasılığı yüksek.

Bol kazançlar…



0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP