Yeni haftada VOB 24

4 Ekim 2009 Pazar

Cuma akşamki zorlama bir toparlanma çabasıydı. Dax bile toparlanamadı sadece paritedeki olumluluk garipti. Vix yine yükseldi ve dow daki tepki çok cılız ve isteksizdi durumlar şimdilik düşüşe devam şeklinde. Pazartesi 12 de avrupa perakende satışlar var kötü bekleniyor dahada kötü gelebilir. Akşam da ISM Non-Manufacturing PMI verisi var iyi bekleniyor ama üretimle ilgili hiçbir verinin bu aralar iyi gelebilceğini sanmıyorum. Dolayısıyla pazartesi dünya kırmızıya devam eder.

Bizi zorla tutmaya çalışıyorlar yok imf anlaşma oyunları yok 6-7 ekim istanbul toplantısı falan adamlar açıkça bu toplantıların tr ile hiç bir ilgisi yok diyor biz zorla olumlu bir haber çıkarmaya çalşıyoruz. Özellikle vob-30 u tutmak için uğraşıyorlar. Pazartesi açılış tahminim 59.20 civarlarından açarlar sonra kıramadığı 58.80 leri denerler ardından 58.40 var ve en altta şimdilik tutmasını beklenen 57.60 seviyeleri var.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP