AB'den Türkiye'ye para yardımı

22 Ekim 2009 Perşembe

AB'ye aday ülkelere, Avrupa Birliği tarafından "mali destek" amaçlı çeşitli maddi yardımlar yapılıyor. Bu bağlamda bu yıl Türkiye'ye 566 milyon dolar yardım yapmayı planlayan Abrupa Birliği, gelecek yılki desteği ise 653 milyon dolar olarak açıkladı.

Yıllar geçtikçe mali desteğin de artacağı belirtilirken, mali destek rakamlarının 2013'te 935 milyon dolara, 2015'te ise 1 milyar doları aşacağı belirtildi.

Bu yardımları belirleyen temel konular, bölgesel ve kırsal kalkınma rakamları. Türkiye, kalkınma bazında gelişim sağlarsa AB'nin parasal yardımı daha da artabilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP