Borsa Büyük Heyecanlara Gebe!

8 Şubat 2010 Pazartesi

1 ile 5 Şubat 2010 arası, satış eğilimli bir seyir izleyen İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Özellikle haftanın son 2 günü büyük düşüşler yaşamış, bu düşüşler de yatırımcılar arasında büyük paniğe sebep olmuştu.


Gelen olumsuz borsa haberleri ile borsa yorumları, yatırımcıların daha temkinli davranmalarına yol açmıştı.

Hareketli bir haftanın ardında, borsa, bugün yeniden işleme açılıyor. 4-5 Şubat'ta gerçekleşen borsa düşüşünün devam edip etmeyeceği büyük merak konusu.

Hafta sonu tatilinin ardından işleme açılacak olan hisse senetleri ile ilgili taleplerin de ne yönde olacağını, uzmanlar kestiremiyor; ancak yurtdışı borsalarından gelen kötü haberler, satış eğiliminin devam edebileceğini ispatlar nitelikte.

Borsa tüyoları veren birçok web site, bu çalkantılı günlerde sessiz kalmayı tercih etti.

Kısacası, süprizlerle dolu bir haftaya giriyoruz.

Borsa, yeniden işleme açılıyor!

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP