Döviz Rezervleri Geriliyor

12 Şubat 2010 Cuma

Merkez Bankası, bugün döviz rezervleri ile ilgili bir açıklamada bulundu. Açıklamaya göre, özellikle son bir hafta içerisinde döviz rezervlerinde ciddi bir gerileme olduğu açıklandı. Gelelim ayrıntılara...


Merkez Bankası açıklamasına göre, brüt döviz rezervleri, 614 milyon dolarlık bir azalma gösterdi. Tabii bu bir haftalık veriler. Bu düşüş ile birlikte, Türkiye'deki döviz rezervi, 70 milyar 154 milyon dolara gerilemiş oldu.

Son açıklanan verilere göre (29 Ocak 2010) döviz rezervleri, 70 milyar 778 milyon dolar seviyelerindeydi.

Merkez Bankasına ait toplam rezervler ise, 74 milyar 889 milyon dolar seviyesinden 74 milyar 285 seviyesine düştü. Düşen rezervlerin büyük bir kısmının altından oluştuğu bildirilen konular arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP