Borsa Düşüşü Devam Ediyor

23 Şubat 2010 Salı

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İMKB, maalesef dün de düştü. Cuma günkü haftanın kapanış gününde, 800 puanın üstünde bir düşüş ile kapanan borsa, bu haftaya yeni umutlarla başlamıştı. Özellikle Kredi Derecelendirme Kuruluşu'ndan ve FED'den gelen güzel haberler, olumlu yöndeki umudu arttırmıştı. Ancak, dün hiç de beklendiği gibi olmadı.


Borsa, dün günlük bazda 726 puanlık bir düşüş yaşadı. Bu düşüş ile birlikte, borsa 52 bin 500 seviyesine yaklaştı. Direnç için önemli bir seviye olarak kabul edilen 52 bin 500 seviyesinin altına düşülürse, borsa için yeniden tehlika çanlarının çalması anlamına geliyor.

Borsadaki 726 puanlık düşüş, yüzde 1,36 değer kaybına denk düşüyor. Borsadaki bu değer kaybı ile birlikte, borsa 52 bin 592 puana kadar geriledi. Hisse senetleri, yüzde 1,36 oranında değer kaybetti.

Bugün, 4 saat sonra, yeniden borsa işleme açılacak. Dünkü düşüşün ardından, ekonomistler, bugünü merakle bekliyor. Borsanın kaderini, yarınki borsa haberleri belirleyecek. Özellikle, yurtdışı borsa yorumları, yarınki seyir üzerinde belirleyici etmen olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP