İşte 2025 Yılının Resmi

18 Şubat 2010 Perşembe

Bazı Avrupalı sanayiciler, 2025 yılının Avrupa'sının resmini çizdiler. 2025 yılında, Avrupa'nın ekonomik durumunu özetleyen bir rapor yayımladılar.


Öncelikle Avrupalı sanayiciler, yaşanan global krizin etkisinin uzun vadeli sürmesinden endişe ediyorlar. Ayrıca, bu sıralar bazı Avrupa ülkelerinin yaşadığı borç krizinin de uzun dönem Avrupa'yı etkilemesinden endişe duyuyorlar.

Avrupa 2025 vizyonu, Türkiye'yi de yakından ilgilendiriyor. Türkiye ile ilgili birtakım hedefler de raporda yerini aldı. Bunlardan bazıları;

*Sürdürülebilir ekonomik büyümenin devamının sağlanması,
*Küresel pazarlarda, konumu iyi olmalı,
*Saydam ama aynı zamanda da kararlı bir yönetim oluşturulmalı,
*Avrupa'nın insan kaynakları iyi değerlendirilmeli,
*Kamu ile özel sektörü bir araya getiren adımlar atılmalı.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP