Borsa Tüyosu Aramayın; Analiz Yapın

24 Şubat 2010 Çarşamba

3 saat sonra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, yeni güne başlayacak. Hisse senetleri, yeniden işleme açılacak, yatırımcılar yine borsa heyecanı yaşayacak. Borsa tüyoları arayanlar ise; bu aramalardan vazgeçip önceki iki günün analizini yaparsa, muhtemeldir ki borsa tüyosu almaktan daha faydalı bir işe imza atacaklar.


Önceki 2 günden neden bahsettim? Çünkü, borsa haftanın ilk işlem günü ve dün geriledi. Hem de hiç beklenmedik oranlarda. Pazartesi gününün analizini daha önce yapmıştık, şimdi salı gününün analizini yapmaya geldi sıra.

İMKB, salı günü gerilemeye devam etti. Öyle ki, düşüş 1000 puanın da üzerindeydi. Yani deneyimli ekonomistlerin bile beklemediği bir oran. Borsa, 23 Şubat 2010 Salı günü, 1176 puanlık bir düşüş yaşadı. Bu düşüş, gerçekten ciddi bir düşüştü.

1176 puanlık düşüş ile birlikte İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Ulusal 100 Endeksi, 52 bin seviyesinin de bir hayli altına düştü. 52 bin seviyesi, tecrübeli yatırımcılar tarafından önemli bir direnç noktası olarak gösteriliyordu.

Dünkü düşüşün ardından borsa, 51 bin 416 puandan kapandı. Yani 3 saat sonra, borsa bu seviyeden işleme açılacak.

Hisse senetlerine gelince... 23 Şubat 2010'da hisse senetleri, 2,24 oranında değer kaybetti.

Bakalım yeni gün hangi borsa haberleri ile gelecek.

Bakalım borsa düşüşü devam edecek mi?

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP