Endeks Bu Sefer Yükseldi

9 Şubat 2010 Salı

Perşembe başlayan düşüş trendi, pazartesi günü de devam etmişti. Borsadaki değer kaybı, yüzde 5'leri aşmıştı. Bu durum sadece Türkiye'de değil, başta Avrupa borsaları olmak üzere dünya borsalarında da görülmüştü.

Bugün ise borsa, günü yükseliş ile kapattı. 3 iş günü, üst üste süren büyük düşüşlerin ardından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, günü alımlarla kapattı. 892 puan yükselen Bileşik 100 Endeksi, önceki 3 iş gününe oranla, bugün güven verdi.

892 puanlık artışın ardından, borsa günü 50 bin 826 puandan kapattı.

Hisse senetleri, ortalama 1,79 oranında değer kazandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP