İstanbul Borsası Nasıl Büyür?

24 Şubat 2010 Çarşamba

Şüphesiz ki, bu soruya en uygun cevabı İstanbul borsası müdürü verebilir. Hüseyin Erkan'dan bahsediyoruz; İMKB başkanı.


Hüseyin Erkan, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın nasıl büyüyebileceği sorusuna cevap aradı ve bu konu ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Erkan, sadece hisse senetlerinden bahsetmenin doğru olmadığını söyleyerek, bono tahvillerine dikkat çekti. "Türkiye'deki bono piyasası devasa boyutlarda." diyen Erkan, günlük 10 milyar dolar hacme ulaşıldığını müjdeledi.

İMKB'nin New York ve diğer Avrupa ülkelerinin borsalarına kıyasla kendi endekslerini çıkardığını söyleyen Erkan, bu sayede büyük kar edildiğini belirtti.

Hüseyin Erkan, bu endeksler üzerinden yeni bir büyüme planını devreye soktuklarını da sözlerine ekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP