Dolar Zirve Yaptı

23 Şubat 2010 Salı

Dolar, bugün 7 ayın zirvesine çıktı. Son 7 aydır, ABD Doları'nı hiç bu kadar yüksek seviyelerde görmemiştik. Geçelim ayrıntılara...


Sabah, seans açılışında sakin bir seyir izleyen dolar, ikinci seansta daha da hareketlendi ve yükselişe geçti. Bir ara 1,5365 seviyelerine kadar yükselen Amerikan Doları, bu seviyelerle birlikte, son 7 ayın en yüksek seviyelerine gelmiş oldu. Ayrıca bu seviye, doların dün ve bugünü dikkate aldığımızda, yüzde 1,5 oranında arttığı anlamına geliyor. 2010 yılı başından bu yana bir istatistik yaparsak, dolardaki yükselişin yüzde 2 buçuklara denk geldiğini de pekala görebiliriz.

Dolar, 2009'un Temmuz ayından bu yana, en yüsek seviyelerde salınıyor. Özellikle Askeri alanda yaşanan gerginlikler, dolar ve borsayı tedirgin etmiş olsa da, bugün dolardaki yükseliş, bu durumun geçici olduğunu ispatlar nitelikte. AKP'nin kapatılması ihtimali de dolar ve borsayı, önemli ölçüde etkileyebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP