Sabanci Holding İşçi Alıyor!

26 Şubat 2010 Cuma

Türkiye'de, tam 55 bin kişi, Sabancı Holding bünyesinde çalışıyor. Bu rakam 2009 yılı verileri. Güler Sabancı ise 2010 için müjdeyi verdi. 2010 yılında, Sabancı Holding'e, yaklaşık 3 bin işçi daha alınacak ve böylece istihdam edilen işçi sayısı, 58 bine çıkacak.


Sabancı Holding'in cirosuna gelince... 2009 yılında 20 milyar liraya yakın bir ciro sağlayan Sabancı Holding, 2010 yılında, 21 milyar lirayı hedefliyor. Yatırım konusunda da atağa kalkmak isteyen Sabancılar, 1,1 milyar lira olan yatırım rakamını, 1,6 gibi büyük bir rakama çıkarmayı hedefliyor.

Gelelim Sabancı Holding'in Türk ekonomisi ile ilgili öngörülerine. Sabancı Holding'e göre, Türkiye ekonomisi, 2010 yılı içerisinde büyüme eğiliminde olacak. Öyle ki, tahminlere göre, büyümenin 3,8 civarında olacağı tahmin ediliyor. Tabii bu Sabancı Holding'in tahmini.

Güler Sabancı, dünyada süregelen ekonomik belirsizliklere burgu yaparak Türkiyeli siyasetçilere de mesaj verdi. Demokratikleşme çabaları sırasında, muhalefet ve iktidarın ılımlı yaklaşımlar göstermesi gerektiğini söyleyen Güler Sabancı, bu sayede başta borsa olmak üzere, birçok alanda güzel haberlerin bizleri beklediğini belirtti.


0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP