Nasıl Milyarder Olunur?

23 Şubat 2010 Salı

Çin'de faaliyet yürüten bir araştırma şirketi, başta Çin, ABD, Hindistan ve Abrupa'nın bazı ülkelerindeki zengin iş adamları ile görüşerek, "Nasıl milyarder olunur?" sorusuna yanıt aradı.


Araştırmayı yapan şirket, milyarderler ile normal insanlar arasında birçok fark olduğunu, bu farkları ortaya koymak için böyle bir araştırma yaptıklarını belirtti. Şimdi, bu farklara bir göz atalım:

Öncelikle, milyarder yatırımcılar, kaybetmekten hiçbir zaman korkmuyorlar. Risk alıyorlar. Bunun en büyük sebebi, zaten zengin olmaları gösterilebilir, yani kaybetseler dahi, paraları olduğu için fazla da bir endişenin gereksiz olduğu savunulabilir; ancak durum budur. Çinli araştırma şirketinin yaptığı araştırmada bu sonuca varıldı.

Yaratıcılar. Yani, milyarlarına milyar katmak için, sürekli olarak düşünüyorlar, yeni projeler üretiyorlar. Bu sayede, yeni alanlarda, yeni paralar kazanıyorlarlar. Gerçekten de yaratıcılıklarını konuşturuyorlar.

Hepsinin de mutlu bir ailesi var. Milyarderler, doğru bir evlilik yapabiliyorlar. Evlilik, bu konuda gerçekten önemli bir etken. Mutlu bir yuva, zengin bir iş hayatı da yaratıyor. Bu şekilde hem yaratıcılıkları artıyor hem de cesaret kazanıyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

1-) Yorum yazarken imla kurallarına uyunuz ve küfür etmeyiniz.

2-) Yorum yazmak için, "Yorumlama Biçimi" bölümünden "Adı/URL" seçeneğine tıklayarak, adınızı ve URL (Varsa site adresinizi)'nizi yazınız ya da "Anonim" seçeneğine tıklayarak yorumunuzu "Adsız" olarak yazınız.

Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Abone Olursanız Haberiniz de Olur!

Aşağıdaki kutucuğa e-mail adresinizi yazıp gelecek olan onay linkine tıklayınız. Bu sayede en son borsa haberleri, borsa yorumları ve borsa tüyoları, e-mail adresinize gelecek.

|

Borsa-Tuyolari.Blogspot.Com

Bu sitede; başta Borsa Haberleri olmak üzere, ekonomi ile ilgili en son gelişmeleri bulabilirsiniz. Borsa Yorumları ve Borsa Tüyoları ile yatırımlarınız öncesi fikir edinebilir; Canlı Borsa bandı ile Hisse Senetlerini yakından takip edebilirsiniz. Bu site, yatırım danışmanlığı hizmeti vermemektedir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, bankalar ile kullanıcılar arasında imzalanan resmi bir sözleşme ile verilmektedir. Bu sitede, kişisel yorumlar da bulunabilir.
Bu blog, altyapısı Google tarafından sağlanan Blogger hizmetinden faydalanmaktadır.

Back to TOP